Over ESG

18 mei 2024 EcoSystemische verandering stimuleren door middel van accurate en bruikbare data

Lees meer over onze voortdurende inzet om het MKB in staat te stellen een duurzame toekomst te creëren. Ontdek praktische oplossingen, krijg inzichten van sector pioniers en begin vandaag nog aan uw duurzaamheidsreis.

05 apr 2024 Bedrijven transformeren: duurzaamheid in actie

ESG-integratie is een dynamisch ecosysteem dat aanpassingsvermogen en een proactieve aanpak vereist. Met ESG Management komt alles samen om uw positieve impact te delen met uw klanten, leveranciers en medewerkers.

11 mrt 2024 Bouwen aan een Planet-Proof Bedrijf: uw duurzaamheid valideren

Ontdek hoe ESG-assurance en -certificering uw toewijding aan duurzaamheid, transparantie en ESG-praktijken bevestigen. Ga vandaag nog aan de slag en bevestig uw 'license to operate'!

13 feb 2024 ESG-compliance: voldoen aan verplichtingen en verantwoord groeien

ESG-compliance is niet alleen een verplichting; Het is een strategische keuze die uw organisatie positioneert als een verantwoordelijk bedrijf in de moderne wereld. Ga met ons mee terwijl we de cruciale rol van ESG-compliance onderzoeken.

15 jan 2024 Navigeren door ESG-metrics: positieve verandering dirigeren via ESG-metrics

ESG-metrics zijn niet alleen cijfers; ze vertegenwoordigen de toewijding van uw organisatie aan milieubescherming, sociale rechtvaardigheid en ethisch bestuur. Lees meer over hoe u een weg kunt vrijmaken voor positieve verandering door middel van ESG-metrics.

27 nov 2023 De transformerende kracht van ESG: een duurzaam bedrijfsplan ontwerpen

Een van de fundamentele stappen in de aspiraties van een organisatie naar ESG-integratie is de ontwikkeling van een toekomstbestendige ESG-strategie. In deze blog delen we hoe u de weg naar een verantwoord toekomst kunt maken.

30 okt 2023 De kracht van ESG: duurzame verandering van binnenuit sturen

Klaar om een positieve impact te maken? Ontdek praktische tips voor het promoten van duurzaamheid binnen uw organisatie.

21 aug 2023 Nieuwe ESG Management cursussen. Schrijf u nu in!

Wilt u uw kennis over duurzaamheid, ESG en aankomende Europese richtlijnen, zoals het veelbesproken CSRD, verbeteren? Bedient u kleine of middelgrote ondernemingen die moeite hebben met de implementatie van ESG-principes? Schrijf u nu in voor onze nieuwe cursussen!

06 jul 2023 Gratis whitepaper brengt helderheid in verwachte CO2-beprijzing

De meest gehoorde prognose voor het invoeren van CO2-beprijzing is 2027. Vier jaar lijkt nog een zee van tijd. Maar die tijd hebben ondernemers in de transportsector hard nodig om zich erop voor ter bereiden. Dat is de conclusie van een whitepaper die Greenaumatic en Alfa Accountants en Adviseurs samen hebben opgesteld.

31 mei 2023 Verbetering van ESG-rapportages: Greenaumatic en KING Software, Partners voor Duurzame Groei

Het meten van de impact van ESG-integratie vereist toegang tot betrouwbare en nauwkeurige gegevens. Samen met KING Software zetten we stappen naar een duurzame toekomst.