13 feb 2024 ESG-compliance: voldoen aan verplichtingen en verantwoord groeien

ESG-compliance is niet alleen een verplichting; Het is een strategische keuze die uw organisatie positioneert als een verantwoordelijk bedrijf in de moderne wereld. Ga met ons mee terwijl we de cruciale rol van ESG-compliance onderzoeken.

15 jan 2024 Navigeren door ESG-metrics: positieve verandering dirigeren via ESG-metrics

ESG-metrics zijn niet alleen cijfers; ze vertegenwoordigen de toewijding van uw organisatie aan milieubescherming, sociale rechtvaardigheid en ethisch bestuur. Lees meer over hoe u een weg kunt vrijmaken voor positieve verandering door middel van ESG-metrics.

27 nov 2023 De transformerende kracht van ESG: een duurzaam bedrijfsplan ontwerpen

Een van de fundamentele stappen in de aspiraties van een organisatie naar ESG-integratie is de ontwikkeling van een toekomstbestendige ESG-strategie. In deze blog delen we hoe u de weg naar een verantwoord toekomst kunt maken.

30 okt 2023 De kracht van ESG: duurzame verandering van binnenuit sturen

Klaar om een positieve impact te maken? Ontdek praktische tips voor het promoten van duurzaamheid binnen uw organisatie.

21 aug 2023 Nieuwe ESG Management cursussen. Schrijf u nu in!

Wilt u uw kennis over duurzaamheid, ESG en aankomende Europese richtlijnen, zoals het veelbesproken CSRD, verbeteren? Bedient u kleine of middelgrote ondernemingen die moeite hebben met de implementatie van ESG-principes? Schrijf u nu in voor onze nieuwe cursussen!

06 jul 2023 Gratis whitepaper brengt helderheid in verwachte CO2-beprijzing

De meest gehoorde prognose voor het invoeren van CO2-beprijzing is 2027. Vier jaar lijkt nog een zee van tijd. Maar die tijd hebben ondernemers in de transportsector hard nodig om zich erop voor ter bereiden. Dat is de conclusie van een whitepaper die Greenaumatic en Alfa Accountants en Adviseurs samen hebben opgesteld.

31 mei 2023 Verbetering van ESG-rapportages: Greenaumatic en KING Software, Partners voor Duurzame Groei

Het meten van de impact van ESG-integratie vereist toegang tot betrouwbare en nauwkeurige gegevens. Samen met KING Software zetten we stappen naar een duurzame toekomst.

17 mei 2023 ESG-rapportage in het MKB, op weg naar duurzaam succes

Het transformeren van een bedrijf en het veranderen van de mentaliteit in de richting van ESG kan een uitdagend en complex proces zijn, maar er zijn enkele basisstappen die u op weg kunnen helpen.

18 apr 2023 ESG & Het belang van kritisch denken

ESG, of Environmental, Social, and Governance, is een modewoord geworden. Naarmate ESG echter meer mainstream wordt, is het cruciaal om het met een kritisch oog te benaderen en te evalueren hoe het in de praktijk wordt geïmplementeerd.

09 mrt 2023 Waarom midden- en kleinbedrijven ESG-principes moeten omarmen

Bent u een kleine of middelgrote onderneming die moeite heeft om ESG-principes te implementeren? U bent niet de enige. Maar het goede nieuws is dat er manieren zijn om het proces eenvoudiger en kosteneffectiever te maken.