Greenaumatic en KING Software

Verbetering van ESG-rapportages: Greenaumatic en KING Software, Partners voor Duurzame Groei

Wij zijn verheugd om onze samenwerking met KING Software aan te kondigen, een toonaangevende leverancier van boekhoud- en ERP-oplossingen. Samen zetten we ons in om accountants en ondernemers te ondersteunen in hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en ESG-rapportages.

 

Door prioriteit te geven aan de beschikbaarheid en transparantie van data, kunnen organisaties de impact van hun ESG-inspanningen beter meten en hun betrokkenheid bij milieu- en sociale verantwoordelijkheid aantonen. Lees hier het exclusief interview met KING Software waarin Patrick de Veer, oprichter van Greenaumatic, zijn inspirerende reis als ondernemer deelt en de cruciale rol belicht die MKB’s spelen bij het vormgeven van een duurzamere economie.

(Greenaumatic King Interview Connectivity (2023.06.08) English version)

 

KING Connectivity Event: donderdag 8 juni – Registreer nu!

Tijdens aankomend KING Connectivity evenement zal Patrick de Veer KING Software klanten toespreken over het belang van ESG-rapportages en hoe deze bijdragen aan meer grip op de verduurzaming van een onderneming.

KING Connectivity brengt professionals uit het hele land samen voor een informatief programma met de nieuwste functies van KING Accountancy, KING Finance, KING ERP en / of KING WMS.

 

Gestroomlijnde rapportage met Greenaumatic- en KING-software-integratie

Wij begrijpen uw behoefte aan snelle en efficiënte ESG-rapportage. Daarom hebben we een naadloze integratie ontwikkeld tussen de Greenaumatic Bridge applicatie en KING Software’s iMUIS Online. Onze integratie vereenvoudigt het genereren van duurzaamheidsrapporten voor uw klanten en zorgt voor een nauwkeurige datastroom en meetbare ESG-initiatieven.

Met ons low-code integratieproduct kunt u snel en eenvoudig basisinformatie autoriseren om naar de Greenaumatic Bridge applicatie te laten stromen. Zo maakt u duurzaamheidsinitiatieven meetbaar, die vervolgens worden weergegeven in een rapport dat u kunt delen met uw klanten.

 Voordelen van onze integratie:

  • Elimineer de noodzaak van handmatige exportacties of complexe data manipulaties.
  • Geen programmeervaardigheden vereist – u kunt de koppeling moeiteloos tot stand brengen.
  • Real-time, automatische gegevensuitwisseling tussen iMUIS Online en ons Greenaumatic Bridge ESG Management-applicatie.
  • Visualiseer direct meetbare duurzaamheidsinitiatieven voor uw klanten.
  • Snel en efficiënte oplossing die tastbare waarde biedt aan uw klanten.

ESG: Een duurzame economie vormgeven
Samen met KING Software zetten we ons in voor het stimuleren van duurzame groei. Door gebruik te maken van de kracht van data binnen uw systemen, helpen we bedrijven hun ESG-initiatieven meetbaar te maken. Onze aanpak stelt u in staat om inzicht te krijgen in ontwikkelingen, kansen en risico’s en tegelijkertijd te voldoen aan duurzaamheidseisen. Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen multinationals, maar ook het midden- en kleinbedrijf (MKB) het verschil zullen maken op weg naar een duurzamere toekomst.

Wilt u meer weten?

Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen we. Voor meer informatie over onze diensten, software of aanpasbare ESG-management programma’s, neem contact op. Of ga naar de KING App Store om een koppeling aan te vragen. We kijken ernaar uit om u te helpen duurzame groei te stimuleren en samen een betere toekomst te creëren!

Be a better business

Volg ons op LinkedIn