EN | Home NL | Home EN

Uw duurzaamheidsreis begint hier!

Zet koers naar lange termijn waardecreatie, door Environment, Social, and Governance (ESG) principes in uw organisatie te integreren en toon uw betrokkenheid voor het milieu en de samenleving.

Zet de eerste stap

Met een toenemende vraag naar meer betrokkenheid bij de beslissingen die van invloed zijn op ons leven en onze gemeenschappen, moeten bedrijven transparanter en verantwoordelijker zijn in hun acties. Dit bereikt u door ESG-management in te bedden in uw organisatie. Zoals bij elke verandering kan dit overweldigend en uitdagend lijken, maar het belangrijkste is om die eerste stap te zetten!

Maak het verschil

Door de juiste aanpak te kiezen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun ESG-traject goed gestructureerd en transparant is, en voldoet aan de behoeften en verwachtingen van hun stakeholders. Een aanpak die waardevolle inzichten oplevert, zodat MKB-leiders zoals u in staat worden gesteld goed geïnformeerde, waardegedreven beslissingen te kunnen nemen.

 

Verbeter uw manier van zaken doen

Duurzame bedrijven tonen niet alleen verantwoordelijkheid, maar hebben ook een concurrentievoordeel. Ze trekken koopbewuste consumenten aan, verkennen nieuwe markten en beperken de risico’s die verband houden met veranderende regelgeving en milieu-uitdagingen.

 

Greenaumatic ESG wo logo

Lean begeleiding om u bij elke stap te helpen

Bij Greenaumatic zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het realiseren van een succesvolle integratie van ESG-management. Onze aanpak draait om een goed gedefinieerd ESG gerelateerde EcoSystem dat een toekomstbestendige strategie, praktische uitvoering en iteratieve monitoring omvat. Met intelligent data-analyse ontdekken wij waardevolle inzichten voor u die bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering. Onze technologie is toegankelijk en flexibel, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw duurzaamheidsbehoeften samen met ons te ontwerpen en af te stemmen op uw bedrijfsprocessen. Met ons ESG EcoSystem komt alles samen om uw positieve impact te bereiken en te delen met uw klanten, leveranciers en medewerkers.

 • Eenvoudige integratie in uw bedrijfsprocessen.
 • Inzicht in uw niet-financiële vraagstukken en de financiële impact daarvan.
 • Praktische en resultaatgerichte aanbevelingen voor duurzame groei.
 • Geaccrediteerde ESG-kaders, -normen en -richtlijnen.
 • Continue verbetering van uw ecologische en economische doelstellingen.

Meer weten over ESG-rapportage in het MKB? Lees hier enkele basisstappen die u nu al op weg kunnen helpen!

Greenaumatic: Een introductie tot ESG Management

Download onze ESG Journey infographic

  Waar staat u met duurzaamheid?

  Neem contact met mij op:  Voor informatie over hoe we uw gegevens verwerken, raadpleeg ons privacybeleid.