Home

Uw duurzaamheidsreis begint hier!

Bent u klaar om uw bedrijf naar een volgend niveau van duurzaamheid te brengen?

Als dit zo is, is het tijd om de eerste stap te zetten en te beginnen met het rapporteren over de aspecten van Environment, Social en Governance (ESG). Dit laat niet alleen zien waar de ambities van een bedrijf liggen, maar het laat ook zien dat u zich verantwoordelijk voelt voor het milieu en de samenleving.

Meer duurzame bedrijven

Bent u enthousiast om klanten, aandeelhouders en werknemers te laten zien hoe u zich inzet voor een positieve impact op het milieu en de samenleving? Overeenkomstig de groeiende vraag naar duurzaamheidsinformatie, neemt ook de urgentie toe om nauwkeurig te rapporteren over ESG-aspecten. En laten we eerlijk zijn, nauwkeurige data en een toegewijde aanpak zijn belangrijk om succes te behalen in deze branche. Maar het allerbelangrijkste is het zetten van die eerste stap!

Neem verantwoordelijkheid

Rapporteren over milieu- en maatschappelijke ambities, bouwt niet alleen vertrouwen op bij klanten, maar stelt organisaties ook in staat om te werken aan een duurzamer bedrijf. En in de huidige wereld is dat belangrijker dan ooit. Bent u zich ervan bewust dat CO2-uitstoot een significante financieel impact kan hebben op de omzet van een bedrijf, met schattingen van 4%-8%?

Naarmate de toekomst van bedrijven zich ontwikkelt, is het belangrijk om aantrekkelijk te blijven voor klanten, aandeelhouders en werknemers. Daarom is het cruciaal voor bedrijven om maatschappelijk verantwoordelijk te zijn en bij te dragen aan een betere planeet en maatschappij. Door stappen te zetten om ESG in uw bedrijfsprocessen te integreren, kunt u dit bereiken en handhaven.

Neem nu actie

Maar waar te starten? Het belang van werken aan duurzaamheid en sociale doelen is naar alle waarschijnlijkheid bekend binnen uw bedrijf. Maar waar begint u? Hoe draagt uw bedrijf bij aan een duurzame wereld en samenleving? Waar begint u in uw specifieke sector?

Wacht niet langer om actie te ondernemen. Met onze expertise op het gebied van data-management en ESG-rapportage begeleiden wij u graag in dit proces.

Start hier!

Bent u klaar om een echte verandering te maken en een duurzame toekomst te creëren? Neem vandaag nog contact met ons op, vul onze korte enquête in en laat ons u helpen bij het aanpakken van duurzaamheidsimpact.

Met ESG-rapportage komt alles samen om impact te maken én te communiceren naar uw klanten, leveranciers en werknemers. Neem die eerste stap en draag bij aan een duurzame toekomst.

 

 

 

Richtlijnen voor ESG

  Waar staat u met duurzaamheid?

  Heeft u een duurzaamheidsbeleid?

  Is er op uw website aandacht voor hoe duurzaam uw bedrijf is?

  Ziet u duurzaamheid als een meerwaarde of kostenpost voor uw bedrijf?

  Gebruikt uw bedrijf concrete en meetbare data om uw duurzaamheid te meten?

  De Verenigde Naties stelde een aantal Sustainable Development Goals (SDG) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen voorop. Meer informatie hierover vindt u hier. Welke van deze Sustainable Development Goals zijn voor uw bedrijf van belang? U kunt meerdere opties aanduiden.

  Bent u op de hoogte van wat externen vinden van uw duurzaamheidsinitiatieven?


   

  Neem contact met mij op:  Door het formulier in te dienen geeft u ons de toestemming om uw antwoorden te gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Voor meer informatie over hoe we uw gegevens verwerken, raadpleeg ons privacybeleid.