Je checklist staat klaar

Bedankt om onze ESG-checklist te downloaden. Hij is onderweg naar je inbox (check zeker je spam), maar je kan hem ook via onderstaande knop downloaden indien je geen e-mailadres opgaf.

Naar de checklist »

Hulp nodig bij je ESG-rapportering?

Greenaumatic onstond vanuit een gezonde goesting om de wereld beter te maken. Het middel om dat doel te bereiken: onze kennis van dataverzameling, -verwerking en -analyse. Voeg daar nog een dosis organisatorische expertise, passie en transparantie aan toe en je hebt Greenaumatic. We zijn klein, maar denken groots en hopen met onze tool bedrijven te helpen om een beleid op te zetten of ondersteunen waar zowel mens als planeet beter bij vaart. Dat heeft niet alleen voordelen voor de maatschappij. We zijn er heilig van overtuigt dat het ook voor bedrijven heel wat bonussen met zich meebrengt.

Pragmatisch

Pragmatisch

Rechttoe, rechtaan, zo gaan we het liefst te werk om de doelen van onze klanten te bereiken. We werken met de standaarden voor ESG-rapportage in het oog, maar als we dat oog even moeten dichtknijpen om een echte verandering op vlak van maatschappelijk engagement te weeg te brengen doen we dat.

Transparant

Transparant

Geen grote beloftes of lege praatjes, we zijn duidelijk in wat we voor u kunnen betekenen. En ook in waar we u niet bij kunnen helpen. Zo vermijden we het onnodig inzetten van tijd en middelen voor alle betrokken partijen.

Plezant

Plezant

Zich als bedrijf inzetten voor een betere wereld hoeft niet saai en moeizaam te zijn. Bovendien geloven we dat zich engageren voor bedrijven ook heel wat voordelen oplevert. Daarom maken we het graag behapbaar met telkens kleine stapjes in de juiste richting die zorgen voor een plezante ervaring.

Expertise

Expertise

Bij Greenaumatic zijn we niet enkel data-fanaten. We hebben ook een uitgebreide expertise over het business- en organisatorische aspect van een bedrijf. We combineren die technische aspecten met kennis over bedrijfsprocessen, het gedrag van medewerkers bij complexe vraagstukken, het nemen van beslissingen en meer, om een tool aan te bieden die werkt voor wat nodig en gewenst is.