Meet u de duurzaamheidsimpact van uw bedrijf?

Wij zijn benieuwd naar waar uw bedrijf staat omtrent de drie duurzame aspecten van ondernemen: Environment, Social en Governance (ESG).

Samen met Alexander Impact bieden wij oplossingen om uw duurzaamheidsdoelen te bereiken en zo ook onze algemene dienstverlening naar u toe te verbeteren.

Wist u dat het meten van uw duurzaamheidsimpact kan zorgen voor positieve financiële resultaten?

Met een Impact Report laat u zien waar de ambities van uw onderneming liggen, en hoe u werkt aan een positieve impact op milieu en maatschappij. Een Impact Report met daarin uw duurzame en maatschappelijke ambities wekt vertrouwen bij klanten, en het helpt om gestructureerd te werken aan een duurzame onderneming.

Met een eerste Impact Report legt u de basis voor uw ambitie op duurzaamheid en de maatschappelijke doelen van uw onderneming. En dat is belangrijk, want als u als onderneming wilt blijven bestaan in de toekomst, dan is het van belang aantrekkelijk te blijven voor uw klanten, aandeelhouders en werknemers. Hiervoor is het in toenemende mate belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn als onderneming, en om bij te dragen aan een betere planeet en maatschappij.

Waar te beginnen?

Dat werken aan duurzaamheid en maatschappelijke doelen belangrijk is, is waarschijnlijk niet onbekend binnen uw onderneming. Maar waar te beginnen? Hoe draagt u nou als onderneming bij aan een duurzame wereld en maatschappij? Waar begint u in uw specifieke sector?

Met kennis van impactstrategie, impact meten en impact optimaliseren, begeleidt ons ervaren team u graag bij het opstellen van uw Impact Report. Want in een Impact Report komt alles bij elkaar om te starten met impact te maken én te communiceren naar uw klanten, leveranciers en werknemers.

Heeft u interesse in hoe wij u hierin kunnen helpen? Wij vragen u de korte vragenlijst in te vullen zodat wij weten waar uw bedrijf staat omtrent het aanpakken van uw duurzaamheidsimpact. Vervolgens helpen we u graag met gericht advies.

null

  Hoe is het gesteld met uw beleid rond duurzaamheid?

  Heeft u een duurzaamheidsbeleid?

  Is er op uw website aandacht voor hoe duurzaam uw bedrijf is?

  Ziet u duurzaamheid als een meerwaarde of kostenpost voor uw bedrijf?

  Gebruikt uw bedrijf concrete en meetbare data om uw duurzaamheid te meten?

  De Verenigde Naties stelde een aantal Sustainable Development Goals (SDG) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen voorop. Meer informatie hierover vindt u hier. Welke van deze Sustainable Development Goals zijn voor uw bedrijf van belang? U kunt meerdere opties aanduiden.

  Bent u op de hoogte van wat externen vinden van uw duurzaamheidsinitiatieven?


   

  Neem contact met mij op:  Door het formulier in te dienen geeft u ons de toestemming om uw antwoorden te gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Voor meer informatie over hoe we uw gegevens verwerken, raadpleeg ons privacybeleid.